Lansarea romanului „Felinarium” de Andrei Crisant Duran

Editura Herg Benet lansează un nou roman numit Felinarium scris de Andrei Crisant Duran, iar noi vă invităm la lansare! 


Duminică, 23 aprilie, de la ora 16.00, la Epic Bar, str. Colței nr. 50, București, lansarea romanului Felinarium de Andrei Crisant Duran. Be there!

Moderator: Alexandru Voicescu.


Adu-ți aminte de Renton, adu-ți aminte de Tyler Durden. Adu-ți aminte de filmele care au transpus aceste cărți; de Brad Pitt, Edward Norton și Ewan McGregor. Adu-ți aminte de ei, căci ei fac parte din cultura ta, din esența ta de viață, globalizată la extrem și infinit de sordidă. Revezi filmele, recitește cărțile. Râzi cu ei; cu toate aceste plăsmuiri de oameni ale autorilor, ale regizorilor, ale actorilor. Revezi-le cu prietenii, cu prietena ta sau prietenul tău, după sau înainte să fi făcut dragoste. Revezi-le singur; revezi-le, dacă mai ai cum, la cinematografe dubioase de cartier. Revezi aceste filme vechi, care au devenit de la lansarea lor embleme cult ale mișcării sociale din care fac parte. Revezi-le și scrie o carte.

Dar scrie o carte despre viața ta, nu a lor; despre existența ta plăcută sau morbidă. Nu încerca să copiezi ce ai citit sau văzut în ele. Lasă-ți imaginația la joacă, în curtea care se află în spatele casei minții tale; dar nu te lăsa sedus de mirajul simplist și la îndemână al plagiatului. Gândește-te bine înainte să pui pixul pe hârtie sau degetul pe tasta de calculator, căci de-acolo nu mai e loc de întoarcere. Te ține să scrii cartea asta?

Postări populare de pe acest blog

Romanul universal al iubirii - „Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război” de Camil Petrescu

Povestea lor, povestea ta, povestea noastră - „Enigma Otiliei” de George Călinescu

Poezia - cea mai profundă formă de exprimare a iubirii - „Departe de mine. Departe de tine” de Flavius Simion (prerecenzie)